Villkor

Lite villkor som gäller vid beställningar. Vid eventuella frågor så är det bara att skicka ett mejl till order@emmaspatisserie.se!

Beställning
Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande eller på annat sätt medför att Emmas Patisserie lider ekonomisk eller administrativ skada kommer polisanmäls.

Betalning och säkerhet
Emmas Patisserie erbjuder flera olika betalningsalternativ för att du ska kunna betala på det sätt som passar dig bäst. De uppgifter som du lämnar till Emmas Patisserie används för orderhantering, fakturering, marknadsföring och annat som syftar till att tjänsten ska fungera på bästa möjliga sätt. Vi garanterar att ingen annan än Emmas Patisserie använder dina uppgifter.

Priser och Information
Emmas Patisserie förbehåller sig rätten att i efterhand korrigera priser, texter och bilder som visas eller skrivits felaktigt på webbplatsen. Emmas Patisserie reserverar sig för prisjusteringar till exempel prisändring hos leverantör och dylikt, lagerförändringar och eventuella tekniska fel på webbplatsen, webbläsaren eller i hårdvara såsom nätverk och servrar. Alla priser på Emmas Patisserie skrivs i svenska kronor (SEK).
Vid stora ordrar (överstigande 1500kr) så ska det lämnas en deposition om 20% av det totala beloppet vid överenskommelse. Resterande betalning görs senast tre (3) veckor innan leverans/avhämtning.
Vid avbokning senare än fyra (4) veckor innan överenskommet datum är depositionen ej återbetalningsbar.
Emmas Patisserie förbehåller sig rätten att ej tillverka din beställning om dessa riktlinjer ej efterföljs.

Garanti
Emmas Patisserie ansvarar inte för eventuella skador som görs under postens hantering (vid postorder av praliner). Vid fabrikationsfel eller eventuellt missnöje så ska detta anmälas direkt till Emmas Patisserie och ärendet tas vidare därifrån. Vid eventuell tvist så har Emmas Patisserie som policy att följa anmäla reklamationsnämndens beslut.