Villkor

Lite villkor som gäller vid beställningar. Vid eventuella frågor så är det bara att skicka ett mejl till order@emmaspatisserie.se!

Beställning
Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande eller på annat sätt medför att Emmas Patisserie lider ekonomisk eller administrativ skada kommer polisanmäls.

Betalning och säkerhet
Emmas Patisserie erbjuder flera olika betalningsalternativ för att du ska kunna betala på det sätt som passar dig bäst. De uppgifter som du lämnar till Emmas Patisserie används för orderhantering, fakturering, marknadsföring och annat som syftar till att tjänsten ska fungera på bästa möjliga sätt. Vi garanterar att ingen annan än Emmas Patisserie använder dina uppgifter.

Priser och Information
Emmas Patisserie förbehåller sig rätten att i efterhand korrigera priser, texter och bilder som visas eller skrivits felaktigt på webbplatsen. Emmas Patisserie reserverar sig för prisjusteringar till exempel prisändring hos leverantör och dylikt, lagerförändringar och eventuella tekniska fel på webbplatsen, webbläsaren eller i hårdvara såsom nätverk och servrar. Alla priser på Emmas Patisserie skrivs i svenska kronor (SEK). Vid eventuell frakt så tillkommer en avgift baserad på postorderns storlek och/eller en avgift för frakt vid personlig leverans (från 100kr).
Vid bokning av datum för tårtor av bröllop eller annan karaktär (gäller även kurser) så skickas en offert med tillkommande villkor angående deposition, datum för betalning samt villkor för leverans. Vid avbokning är depositionen ej återbetalningsbar.

Vid avbokning 24h innan debiteras 50% av priset. Vid Avbokning samma dag debiteras fullt pris.
Emmas Patisserie förbehåller sig rätten att ej tillverka din beställning/hålla kurser om dessa riktlinjer ej efterföljs.

Garanti
Emmas Patisserie ansvarar inte för eventuella skador som görs under postens hantering (vid postorder av praliner). Vid fabrikationsfel eller eventuellt missnöje så ska detta anmälas direkt till Emmas Patisserie och ärendet tas vidare därifrån. Vid eventuell tvist så har Emmas Patisserie som policy att följa allmänna reklamationsnämndens beslut.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.